onze acties

Unieke Rodenstock actie – Look Twice

Gelukkig mogen wij u weer verwelkomen en kunnen we doen waar ons hart sneller van gaat kloppen: u naar volle tevredenheid helpen. We hebben alle maatregelen getroffen om een veilig en verantwoord bezoek aan onze winkel te kunnen garanderen. Nieuwe monturen en zonnebrillen collectie’s zijn inmiddels binnen en we voegen er graag nog een reden aan toe om snel een bezoek aan onze winkel te brengen.

Als u nog dit jaar* bij ons een nieuwe bril koopt ontvangt u op het 2e set glazen* kortingen van 55% tot 70%. Het 2e set glazen heeft namelijk altijd een vaste prijs.

Om het overzichtelijk te maken betekent dit het volgende; Wanneer u bijvoorbeeld een multifocale bril aanschaft en kiest voor een 2e bril, dan is het 2e paar glazen vanaf € 300,- beschikbaar. Uw voordeel kan oplopen tot ruim € 700,- op deze 2e bril.

Wilt u de 2e set in een beeldscherm uitvoering, dan kosten deze glazen € 200,- per paar. En enkelvoudig € 125,- per paar. De actie geldt ook tussen bijvoorbeeld 2 beeldscherm brillen of 2 enkelvoudige brillen. Of 1 multifocaal en 1 enkelvoudig. Combineren is dus mogelijk. U krijgt dus in de 2e bril dezelfde kwaliteit glazen voor een zeer aantrekkelijke prijs, zo wordt die zonnebril of 2e bril wel erg aantrekkelijk.

* De belangrijkste voorwaarde vanuit Rodenstock om de korting te krijgen is dat wij deze glazen op dezelfde datum in bestelling nemen als het 1e paar en geldt alleen met dezelfde ‘receptwaarde’.

* De actie geldt alleen op de glazen die vanuit het Rodenstock merkportfolio gekozen worden.

* Sterkte, cilinder, prisma, kleur of brekingsindex (dunner materiaal) is allemaal inclusief in deze vaste prijs.

* De enige meerprijs geldt voor het meekleurend maken van de 2e set glazen, die bedraagt op de 2e set altijd € 100,- per paar. * Deze actie is geldig t/m 31-12-2021.