BESCHERM UW OGEN TEGEN

POTENTIEEL SCHADELIJK LICHT!

 

Met de juiste bescherming gaan uw ogen langer mee

Daglicht, zonlicht, Uv-straling en blauw licht horen allemaal bij het dagelijks leven. We hebben als mens behoefte aan daglicht en zonlicht. Wist u dat blauw licht effect heeft op het slaap-waakritme en ons fysieke en mentale welzijn beïnvloedt? En dat onze ogen ook te lijden hebben onder de schadelijke Uv-stralen van de zon?

 

Bescherm uw ogen met PRO410

Onze glasleverancier Rodenstock heeft een nieuwe generatie brillenglazen ontwikkeld die de ogen beschermt en het schadelijke licht filtert: PRO410. Hoe het werkt? PRO410 glazen laten lichtcomponenten door die juist goed zijn voor ons zicht, onze kleurwaarneming en het slaap-waakritme. Tegelijkertijd filtert PRO410 het overmatig, schadelijke high-energy blauw licht en UV-licht tot 410 nanometer. Kortom, een ideaal glas voor uw ogen en uw welzijn.

 

Laat uw ogen stralen!

Met de bescherming van onze ogen zit het dus wel goed met deze nieuwe glazen. Maar we willen er als brildrager ook een beetje goed uitzien. De kleur van dit revolutionaire PRO410 brillenglas vormt dan ook een super combinatie met de nieuwste coating uit onze exclusieve range. Dankzij de natuurlijk ogende tint van de bronskleurige Solitaire® Protect PRO 2 coating, zijn de ogen bovendien zichtbaar zonder kleurveranderingen. Het resultaat is een glas met uitstekende reflecterende eigenschappen én een natuurlijke look.

 

En omdat we het waarderen dat u uw ogen voor de beste zorg aan ons toevertrouwt, ontvangt u nu een gratis PRO410 POWER UPGRADE t.w.v. € 90,-!*

 

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

of bel (078) 6140 140

©2018 Van Roosmalen Optiek - Alle rechten voorbehouden